Bostad

Mäklare på Hisingen kan få ut höga lägenhetspriser med rätt strategi

Mäklare på Hisingen vet precis hur du ska göra för att sälja din lägenhet i Göteborg. Bra lokalkännedom är viktigt för att bli vinnare på bostadsmarknaden.

Du som har bestämt dig för att flytta från Göteborg och röra dig norrut mot Stockholm har säkert undrat över samma sak som alla andra inflyttade stockholmare har gjort inför intåget i huvudstaden. Hur sjutton ska du ha råd att köpa lägenhet i Stockholm?

Du har säkert hört en mängd mardrömshistorier om lägenhetspriserna i huvudstaden. Hur ska du, som bara äger en helt vanlig lägenhet i Göteborg, kunna sälja din nuvarande bostad till ett pris som gör det möjligt att köpa ens en liten etta i Stockholm? Tja, det kommer bli svårt. Men det kan gå.

En mäklare på Hisingen – en annan i Stockholm

Om du väljer rätt mäklare på Hisingen kan du vara säker på att du kommer få ut maxpris för din nuvarande lägenhet. Det är steg ett. Då gäller det att vara strategisk kring när och hur du säljer din lägenhet, vilket din mäklare kan hjälpa dig med. Steg två är att vara lika strategisk när det kommer till att köpa lägenhet i Stockholm.

Du bör inte använda samma mäklare till köpet i Stockholm som försäljningen på Hisingen, hur bra den mäklaren än var. Självklart ska du ta hjälp av en rutinerad 08 när du ska köpa lägenhet i Stockholm. Det är dock möjligt att din mäklare på Hisingen kan rekommendera en bra mäklarfirma i Stockholmsområdet. Läs mer om mäklare på mäklare-hisingen.se.