Bygg

Släpp loss målarna i Stockholm

Alla målare skulle kunna försköna Stockholm med starka och vackra färger, om vi bara lät dem. Det, och färgstarka kläder, skulle pigga upp vår tillvaro.

Det är väl underbart med färger? Det är ganska konstigt egentligen att så många svenskar väljer att klä sig i svart, grått och beige. Men det är väl det att vi inte vill sticka ut. Många är nöjda med att vistas lite i bakgrunden.

Fast man blir ju faktiskt glad när man träffar någon som vågat ta ut svängarna lite mer. Någon som klätt sig i en cerise tröja, lila byxor och matchat med en lila scarf runt huvudet. Nästan lika glad kan man bli när man ser en professionell målare som har sina arbetskläder på sig. De brukar ju ha vita kläder, men efter många målningsuppdrag så har dessa fläckar i alla möjliga färger.

Målaren gillar klara färger

I jobbet som målare i Stockholm är det förmodligen också lite mer glädjefyllt att få gå loss med vackra, klara färger emellanåt. Säkert kan målare annars bli lite trötta på att alla inredningsdetaljer ska vara lika nedtonade som kläderna som deras ägare bär. Svart, grått, beige och “äggskalsvitt”.

Visst finns det de stackare som är färgblinda. Men vi som inte är det borde faktiskt använda oss av mer lustfyllda kulörer. Att göra det är en hyllning till både livet och de fantastiska ögon som utvecklingen försett oss med. Tänk på det i alla fall, nästa gång det är dags att köpa kläder eller att måla om där hemma.

Hitta rätt målare hos https://norrmalmsmaleri.se/.