Bil

Enkel skrotning hos bilskrot i Trollhättan

Gamla bilar som inte längre används ska inte vanpryda din tomt eller få sin eviga vila i skogen eller på ett gärde. De ska lämnas på en bilskrot i Trollhättan.

Förr eller senare händer samma sak med alla bilar. De har tjänat sitt syfte, kanske i många år, men till slut är det dags. De får inte godkänt på besiktningen och kostar för mycket i reparationer. Du har en nyare bil som rullar och uppför sig väl. Då är det tid att ta kontakt med en bilskrot och se till att bli av med det gamla vraket.

Idag är det inte längre så att en gammal bil pressas ihop till en fyrkant och dumpas på bilskrotens område. Man har insett att det dels inte är någon god idé miljömässigt och dels att det oftast finns gott om delar som kan återanvändas. Det är en mycket positiv utveckling.

Kontakta din bilskrot

Det gör inte heller någon ledsen att här i vissa fall finns en slant att tjäna. Har man en inte alltför gammal bil med katalysator så betalar din bilskrot i Trollhättan en slant för den. Du kan enkelt ta reda på hur det ser ut i ditt fall genom att slå dem en signal.

Med hjälp av registreringsnumret kan de lätt se hur det ligger till. När du lämnar bilen måste du förstås ha med registreringsbeviset. Hjälper du någon annan måste du ha en fullmakt från ägaren. Miljöfarligt material deponeras och användbara delar tas tillvara och renoveras i vissa fall. Vinst för alla.

Läs mer kring en bilskrot på denna sida: bilskrottrollhättan.se