El

Elektriker kom till undsättning i Stockholm

Elektricitet är inte lätt att förstå. Varför en lampa tänds i ett angränsande rum när man trycker på ljusknappen kan en elektriker från Stockholm förklara.

I början hade det varit charmigt att elektriciteten betett sig märkligt. Att det tändes i köket när man tryckte på knappen i badrummet. Det hade varit logiskt om det även varit tvärt om men icke. Badrumsknappen gick till förrådet vid sidan om. Visst hade Lena lärt sig men gäster blev fullständigt förvirrade.

Hon ringde till en elektriker i Stockholm hon hört gott om och frågade om denne kunde komma. Hon förstod på dennes tonläge att nyfikenhet hade väckts. Men den skulle senare gå över, det var hon säker på. De bestämde en tid och hon kunde släppa irritationen en aning och hålla tummarna för att elektrikern visste råd.

Förbryllad elektriker

Elektrikern kom från en elfirma i Stockholm och bad henne genast visa vad som var fel. Först skrattade han gott då det var helt galet. Vem hade lyckats att dra sladdar så fel? Efter en stund såg elektrikern inte längre uppsluppen ut utan kliade sig förbryllat i huvudet. Det här skulle ta tid.

Dag nummer två började letandet tidigt. Redan innan Lena gått till jobbet. Hon lämnade honom muttrande och gick iväg. Nyfiket skyndade hon sig hem. Huset var tomt och hon sträckte sig genast efter lysknappen i köket. I samma stund spred sig ett mjukt sken över köksluckor och köksmöbler. Visst hade det varit charmigt innan, men det här var betydligt bättre. Ta hjälp av en elektriker på https://www.elektrikerstockholm.nu/.