Bostad

Bostadsanpassning i Stockholm för alla dina behov

Vi är alla olika, och vi behöver alla olika medel för att vardagen ska kunna fungera så smidigt som möjligt. Bostadsanpassning i Stockholm hjälper dig med det.

Vardagen är tuff för många, som kämpar med olika typer av stora och små problem. Ibland är det ett funktionshinder som gör att man inte kan röra sig fullt ut så som man önskar. Men att leva i sitt eget hem ska inte vara ett problem, och det gäller oavsett varför du behöver bostadsanpassa ditt hem.

En del har varit med om en olycka och behöver ett extra rymligt hem för att kunna ta sig runt. Andra, på grund av ålder, behöver kanske ett specialanpassat hem för att kunna känna sig säker. Ytterligare andra har kanske en sjukdom som gör att hemmet behöver göras mer vänligt för att kunna fylla alla behov.

Bostadsanpassning är en rättighet!

Det ska inte behöva vara du som alltid behöver anpassa dig till omgivningen. Det är inte roligt att känna det som att man är till besvär, eller att allt är dubbelt så jobbigt och krångligt mot vad det egentligen borde vara. Du ska kunna känna dig hemma i din bostad.

I ditt hem så ska allt vara anpassat efter dig och dina önskemål. Det ska inte vara extra jobbigt bara att vara hemma. Så du som känner att du behöver bostadsanpassning av ditt hem i Stockholm ska inte tveka att höra av dig. Det finns faktiskt också många fall där du kan få ett litet bidrag för att kunna förverkliga ett mer anpassat hem.

För mer om bostadsanpassning, klicka på denna sida: https://www.bostadsanpassningstockholm.nu/