Bil

Bilskrot tar emot alla bilar i Södertälje

Har din gamla bil börjat ge upp? Är det dags att ta farväl och låta den gå vidare? På bilskroten i Södertälje tar de emot din oavsett om den är gammal eller ny.

Svider det i hjärtat när det är dags att börja säga hejdå till din gamla trotjänare? Gamla Bettan som har rullat flera tusen mil åt dig. Trogen har hon tagit dig från A till B. Men nu är tiden kommen då hon inte längre orkar. Dessutom så har hon det senaste tiden inte varit så snäll mot miljön.

Hade man kunnat så hade man behållit henne, men eftersom Bettan är en bil, så tar den alldeles för mycket plats. Istället får hon avsluta sina dagar på skroten där man kan ta vara på en del av delarna i henne. Men även ta hand om bilens vätskor på ett miljövänligt sätt.

Låt bilen bli upphämtad av bilskrot i Södertälje

Eftersom Bettan är både stor och tung så är det inte så enkelt att flytta henne. Det är inte bara att ta henne och köra iväg. Som tur är så finns det en bilskrot i Södertälje som erbjuder snabb och kostnadsfri upphämtning av bilen. Många gånger kan de komma redan samma dag som man ringer dem.

Innan du definitivt kan lämna ifrån dig Bettan, så är det viktigt att bilens alla papper är i ordning. Är det för svårt att skiljas från henne, och någon ska skrota henne åt dig, får du inte glömma att ge den personen en fullmakt som visar att personen har rätt att skrota bilen.