Tandläkare

Tandläkare i Solna har nytänk

En tandläkare väljer man i första hand för den vanliga tandvården i Solna. Men har denna klinik även andra andra mera speciella behandlingar är det ett plus.

Tjejerna var eld och lågor när det var på väg för att fira sin väninna som fyllde år. Det var ingen stor bemärkelsedag men för tjejgänget var alla födelsedagar viktiga. Lite nervösa var de över den presenten de köpt. Ett presentkort till en tandklinik i Solna. Skulle hon bli glad eller förnärmad över tanken?

Hon hade i många år varit väldigt medveten sina tänder och numera höll hon för munnen när hon talade. Det var sorgligt att se hennes vackra leende bli dolt för omvärlden. Men de hade inte behövt oroa sig då hon blev jätteglad. Presentkortet var inte till någon specifik behandling även om det var underförstått.

Tandläkare eller tandhygienist

En dag när de som vanligt skulle träffas på favoritfiket kände dom att något var annorlunda. Sen kom de på det. Väninnan pratade och skrattade utan att hålla för munnen. Tänderna var jättefina. Givetvis var dom nyfikna på hur det var att göra tandblekning hos en privat tandläkare i Solna.

Men hon hade inte gjort någon tandblekning utan en “airflow”. Alla såg ut som frågetecken och hon förklarade. Behandlingen gjordes genom att spraya en airflowfärg med, i hennes fall, jordgubbssmak på tänderna. Sen blåser man rent tänderna och missfärgningar försvinner. Kvar är den vita nyansen man ursprungligen hade, inte några kritvita gaddar. Hon fullständigt strålade av lycka och sa att det var den bästa presenten hon kunde ha fått.