Juridik

Mäklare ger dig råd inför fotografering av lägenheten i Sundsvall

Mäklare i Sundsvall kan vara beredda att tänka utanför boxen när det kommer till bilderna i bostadsannonsen. Fråga dem om vad som är rimligt och inte.

Vad är en bra strategi när du ska sälja lägenhet? Att få in så många bud som möjligt, naturligtvis. Och hur gör man det? Genom att få så många människor som möjligt intresserade av lägenheten. Detta kan ske på många olika sätt. Det första steget är att locka människor till att faktiskt komma och titta på lägenheten.

Mäklarbilderna i din bostadsannons är med andra ord inte bara reklam för din lägenhet, utan i första hand ett sätt att locka till sig potentiella köpare till visningen. Mycket få människor köper lägenhet bara genom att titta på annonsen. Därför finns det stora möjligheter när det gäller att spexa till bilderna lite. För att dra blickarna till just din annons.

Mäklare hjälper dig hitta rätt hos kunderna i Sundsvall

Fråga din mäklarfirma i Sundsvall om de är redo att tänka långt utanför boxen när det kommer till fotograferingen av lägenheten. Kanske ska ni ha något oväntat tema på bilderna? Något som genererar massor av klick? En katt på varje bild? Eller utspillda makaroner över hela köket?

Det senare kan skapa stor igenkänning hos många barnfamiljer, som uppskattar den fria känslan av ett riktigt kök som går att använda. Å andra sidan kan många familjer avskräckas av en sådan manöver, eftersom de vill köpa illusionen av att det aldrig kommer spillas en enda makaron i deras nya liv. Fråga mäklaren vad han eller hon tror om saken.