Golvslipning

Golvslipning på schemat i Stockholm

Som ny på jobbet i Stockholm var det extra roligt att få hänga med på sitt alldeles första uppdrag; en golvslipning av en stor, elegant våning mitt i stan.

Troligen var det redan när mamma hade slipat om golvet i sommarstugan i Stockholm, som han hade känt att det var golvslipning som han ville jobba med. Det var något kreativt och härligt med att se hur golvslipningsmaskinen tog bort alla fula märken på golvet och skapade en yta som såg ut som ny igen.

Men det var inte förrän han hade stått inför ett val till gymnasiet som han fick frågan om vad han tyckte var roligt. För det man tycker är roligt är man också mest framgångsrik inom, som mamman hade sagt. Det var då som han kom på att det där med golvslipning hade känts väldigt roligt och intressant. Det var något som han kunde tänka sig att jobba med.

Jobb inom golvslipning i Stockholm

När han hade berättat för sina vänner att han skulle jobba med golvslipning i Stockholm, så var det de som hade sett ut som frågetecken. Då kändes det extra kul att få berätta om hur det går till och vad jobbet innebär. Det gjorde att han kände att han verkligen hade valt rätt.

Första dagen på jobbet var han glad och positiv till att äntligen få börja jobba med golvslipning. Och när det visade sig att det första jobbet var hos en känd skådespelare, med våning i stadens centrum, blev det extra kul. Detta skulle mamma få höra om.